2 porcijoms reikės:

 

  • 2 GARDĖSIO tamsios sėklų duonos riekelių
  • 50 g kreminės varškės
  • 50 g naminio arba kokybiško majonezo
  • Druskos ir pipirų pagal skonį
  • 50 g marinuotų agurkėlių (kornišonų)
  • 100 g marinuotos silkės
  • Pusė mažo raudonojo svogūno
  • 50 g mažų raudonųjų pomidorų
  • Sauja įvairių žolelių papuošimui
  • Juodieji ikrai papuošimui.

 

Sumaišykite kreminę varškę su majonezu, pagardinkite pipirais ir aptepkite duonos riekes. Susukite silkės griežinėlius, dėliokite juos ant duonos, o tarpuose sudėkite pjaustytus marinuotus agurkėlius. Ant viršaus dėliokite griežinėliais pjaustytą raudonąjį svogūną ir ketvirčiais pjaustytus pomidoriukus. Papuoškite žolelėmis ir ikrais.