Mažiau miltų – daugiau grūdų! Naujosiose „Gardėsio” GRŪDŲ duonose gausu pilno grūdo: ruginiai, miežiniai, grikių dribsniai, ruginiai pilno grūdo miltai ir traiškyti rugiai. Nauji skoniai ir tekstūros bei puikios maistinės savybės.

4770068199645_J. GRŪDŲ su traiškytais rugiais, 350 g.png

Tamsi GRŪDŲ duona kepama su 33,4% traiškytų rugių grūdų ir visų grūdo dalių ruginiais miltais. Ilgai brandinama ir formuojama rankomis. Itin rupios struktūros, gilaus skonio. Raikyta plonesnėmis riekelėmis, kad būtų dar maloniau valgyti. Sukurta skiriant didelį dėmesį maistinėms savybėms:

  • Be pridėtinio cukraus
  • Daug skaidulinių medžiagų
  • Mažai sočiųjų riebalų
  • Žalio rakto ženklas

 

4770068199652_P. GRŪDŲ tamsios, 220 g.png

Modernaus formato ir delikačios išvaizdos tamsios porcijinės duonelės. Autentiško ruginės duonos skonio, nes kepamos su net 47% visų grūdo dalių ruginių miltų. Itin plonos, rūpestingai suraikytos, kad būtų patogu naudoti. Švari sudėtis ir puikios maistinės savybės:

  • Mažai cukrų
  • Daug skaidulinių medžiagų
  • Baltymų šaltinis

 


Minkšta, drėgna sumuštinių duona kepama su visų grūdo dalių kvietiniais, ruginiais, avižiniais, miežiniais ir grikių dribsniais. 51 proc. visų naudojamų javų produktų yra visų grūdo dalių. Tolygi struktūra, elastinga riekė. Subalansuotas skonis ir puikios maistinės savybės:

  • 26,5 proc. visų grūdo dalių dribsnių4770068199805_S. GRŪDŲ su 5 dribsniais, 450 g.png
  • Mažai cukrų
  • Baltymų šaltinis
  • Skaidulinių medžiagų šaltinis
  • Mažai sočiųjų riebalų