Mažiau miltų – daugiau grūdų! Naujosiose “Gardėsio” GRŪDŲ duonos gausių pilno grūdo: ruginiai, miežiniai, grikių dribsniai, ruginiai pilno grūdo miltais ir traiškyti rugiai. Nauji skoniai ir tekstūros bei puikios maistinės savybės.

4770068199645_J. GRŪDŲ su traiškytais rugiais, 350 g.png

Tamsi GRŪDŲ duona kepama su 33,4% traiškytų rugių grūdų ir visų grūdo dalių ruginiais miltais. Ilgai brandinama ir formuojama rankomis. Itin rupios struktūros, gilaus skonio. Raikyta plonesnėmis riekelėmis, kad būtų dar maloniau valgyti. Sukurta skiriant didelį dėmesį maistinėms savybėms:

  • Be pridėtinio cukraus
  • Daug skaidulinių medžiagų
  • Mažai sočiųjų riebalų
  • Žalio rakto ženklas

 

4770068199652_P. GRŪDŲ tamsios, 220 g.png

Modernaus formato ir delikačios išvaizdos tamsios porcijinės duonelės. Autentiško ruginės duonos skonio, nes kepamos su net 47% visų grūdo dalių ruginių miltų. Itin plonos, rūpestingai suraikytos, kad būtų patogu naudoti. Švari sudėtis ir puikios maistinės savybės:

  • Mažai cukrų
  • Daug skaidulinių medžiagų
  • Baltymų šaltinis

GRŪDŲ batonas kepamas su penkiais skirtingais visų grūdo dalių dribsniais. 34% grūdų dribsnių: kviečių, rugių, avižų, miežių ir grikių. Visi jie tarpusavyje harmoningai dera: pilno grūdo rugių rūgštumas, avižų, kviečių ir miežių švelnumas, papildomas grikių žemišku skoniu. Malonaus kvapo, puikios struktūros, drėgnas kvietinis gaminys. Švari sudėtis ir puikios maistinės savybės:

  • Mažai cukrų4770068199683_Bt. GRŪDŲ, 350 g.png
  • Daug skaidulinių medžiagų
  • Baltymų šaltinis