Nauji herojai duonoje. Mažiau miltų, daugiau daržovių - morkos, pastarnokai ir pupelės sudaro net trečdalį sudėties. Gardėsio daržovinė duona – atėjo metas pokyčiams.

NAUJAS HEROJU DUONOJE - AVOKADAS!

Naujoji DARŽOVINĖ DUONA su avokadais, pomidorais ir pastarnokais. Turtingas švelnus skonis, tvirta struktūra - Jūsų tobulam avokado skrebučiui!

Puikios maistinės savybės:

  • 34% daržovių
  • Be pridėtinio cukraus
  • Daug skaidulinių medžiagų
  • Baltymų šaltinis

 

 

Daržoviniai paplotėliaiimageqntos.png

Šių metų inovacija – daržoviniai paplotėliai. Minkšti sukti pamėgtą sumuštinį, pakankamai tvirti būti patiekalo pagrindu, maistingi – praturtinti Jūsų patiekalus - nes net trečdalį paplotėlių sudėties sudaro daržovės. Sukite, vyniokite ar lankstykite – mėgaukitės taip kaip tik Jums patinka. Puikų skonį ir gaminio savybes suteikia 33% daržovių.

Maistinės savybės:

  • Be pridėtinio cukraus
  • Skaidulinių medžiagų šaltinis
  • Baltymų šaltinis

Daržovinės sumuštinių duonelės su morkomis, svogūnais ir pupomis

image3tt87.png

Šių duonelių paslaptis – puikus, lietuvių pamėgtų, ingredientų derinys, jungiantis ruginių miltų tvirtumą, morkų saldumą ir svogūno aitrumą. 33% daržovių duonelėms suteikia drėgnumo ir praturtina naudingomis maistinėmis medžiagomis.

Maistinės savybės:

  • Be pridėtinio cukraus
  • Mažai sočiųjų riebalų
  • Mažai cukrų
  • Baltymų šaltinis

Daržovinės duonos traškios riekelės (burokėliai, pastarnokai)

Mažiau miltų, daugiau daržovių: 51% daržovių madingi ir maistingi burokėliai. Džiovinta krosnyje be pridėtinių riebalų. Modernus gaminys tamsių džiovintų duonelių segmente. Ypač patogi pakuotė sau ir dalintis. Skanus ir sveikesnis pasirinkimas.

Maistinės savybės:

  • Daug skaidulinių medžiagų
  • Baltymų šaltinis

 

Daržovinės duonos traškios riekelės (svogūnai, morkos ir pupos)

Tai puikus užkandis, kuris jungia turtingą skonį, puikų traškumą ir daug daržovių. 38% sudėties daržovės - svogūnai, morkos ir pupos. Mažiau miltų - daugiau daržovių! Mažos pailgos duonelės puikiai tinka kabinti mėgstamas užtepėles. 

Maistinės savybės:

  • Daug skaidulinių medžiagų
  • Baltymų šaltinis

 

Daržovinė sumuštinių duona su morkomis ir pastarnokais

Trečdalis sudėties – morkos, pastarnokai ir pupelės, kurios suteikia drėgnumo ir praturtina produktą naudingosiomis medžiagomis.

Duona kepama ypatingu būdu. Kepalėliai po šešis jaukiai susiglaudę kyla dailiose kepimo formose, o vėliau visi kartu pašaunami į krosnį. Tik iškepę auksaspalviai atplėšiami vienas nuo kito. Tokiu būdu iškepta duona yra sodraus skonio, kvapo, ilgai išlieka minkšta ir šviežia.

Maistinės savybės:

  • Skaidulinių medžiagų šaltinis.
  • Baltymų šaltinis.
  • Mažai cukrų.
  • Mažai riebalų.
  • Mažai sočiųjų riebalų.

 

Daržovinės sumuštinių duonelės su morkomis ir burokėliais

Trečdalis sudėties – morkos, burokėliai ir pupelės, kurios suteikia drėgnumo ir praturtina produktą naudingosiomis medžiagomis.

Visuomet skubantiems ir mėgstantiems suvožtinius -  patogus porcijinės duonelės  formatas.

Maistinės savybės:

  • Daug skaidulinių medžiagų.
  • Mažai sočiųjų riebalų.
  • Mažai cukrų.
  • Baltymų šaltinis.

 

Daržovinės sumuštinių duonelės su morkomis ir pastarnokais

Trečdalis sudėties – morkos, pastarnokai ir pupelės, kurios suteikia drėgnumo ir praturtina produktą naudingosiomis medžiagomis.

Visuomet skubantiems ir mėgstantiems suvožtinius -  patogus porcijinės duonelės  formatas.

Maistinės savybės:

  • Daug skaidulinių medžiagų.
  • Mažai sočiųjų riebalų.
  • Mažai cukrų.
  • Baltymų šaltinis.