Ingredientai
- 2 daržovinių duonelių su pastarnokais ir morkomis
- 2 v. š. ožkos sūrio
- 300 g vištienos krūtinėlės.
- Padažui: 120 g pomidorų padažo
- 1 ½ a. šaukštelio Vorčesterio padažo
- ½ a. šaukštelio česnako granulių
- 1 v. šaukšto obuolių acto
- 1 a. šaukštelio garstyčių, žiupsnelio druskos ir pipirų.
- Kopūstų salotoms: 500 g kopūsto (galima dėti baltą ir mėlynąjį)
- 1 morkos, saujos petražolių
- 80 g majonezo
- 1 v. šaukšto obuolių acto
- 1 v. šaukšto garstyčių
- žiupsnelio druskos ir pipirų.
Instrukcijos
- Vištienos krūtinėlės viršutinę dalį įpjauti įstrižai porą kartų. Sumaišyti visus padažui skirtus ingredientus. Padažą pilti ant mėsos ir kepti iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 25-30 min. arba kol mėsa pilnai iškeps. Iškepusią mėsą suplėšyti su šakute.
- Susmulkinti kopūstą, petražoles, sutarkuoti morką. Sumaišyti visus padažui skirtus ingredientus ir užpilti ant kopūstų.
- Šiek tiek paskrudinti abi daržovinės duonelės dalis. Ant apatinės duonelės tepti ožkos sūrį, dėti plėšytą vištieną, salotas ir viršutinę duonelės dalį.