Ingredientai

  • 2 daržovinių duonelių su pastarnokais ir morkomis
  • 2 v. š. ožkos sūrio
  • 300 g vištienos krūtinėlės.
  • Padažui: 120 g pomidorų padažo
  • 1 ½ a. šaukštelio Vorčesterio padažo
  • ½ a. šaukštelio česnako granulių
  • 1 v. šaukšto obuolių acto
  • 1 a. šaukštelio garstyčių, žiupsnelio druskos ir pipirų.
  • Kopūstų salotoms: 500 g kopūsto (galima dėti baltą ir mėlynąjį)
  • 1 morkos, saujos petražolių
  • 80 g majonezo
  • 1 v. šaukšto obuolių acto
  • 1 v. šaukšto garstyčių
  • žiupsnelio druskos ir pipirų.

Instrukcijos

  1. Vištienos krūtinėlės viršutinę dalį įpjauti įstrižai porą kartų. Sumaišyti visus padažui skirtus ingredientus. Padažą pilti ant mėsos ir kepti iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 25-30 min. arba kol mėsa pilnai iškeps. Iškepusią mėsą suplėšyti su šakute.
  2. Susmulkinti kopūstą, petražoles, sutarkuoti morką. Sumaišyti visus padažui skirtus ingredientus ir užpilti ant kopūstų.
  3. Šiek tiek paskrudinti abi daržovinės duonelės dalis. Ant apatinės duonelės tepti ožkos sūrį, dėti plėšytą vištieną, salotas ir viršutinę duonelės dalį.