Ingredientai

Ingredientai 3 sumuštiniams:

  • 6 tamsių porcijinių SĖKLŲ duonelių riekių
  • 2 vidutinio dydžio morkų
  • 1 v. š. graikiško jogurto
  • 1 a. š. majonezo
  • 1 v. š. citrinos sulčių
  • 1/2 a. š. skysto medaus
  • Kelių salotos lapų
  • 3 v. š. virtų avinžirnių
  • 3 v. š. sausoje keptuvėje paskrudintų saulėgrąžų sėklų
  • Saujos liucernos ar kitų pasirinktų daigų
  • Žiupsnelio druskos
  • Šviežiai maltų juodųjų pipirų

Instrukcijos

  1. Burokine tarka sutarkuokite morkas. Sumaišykite su graikišku jogurtu, majonezu, pagardinkite druska ir šviežiai maltais juodaisias pipirais.
  2. Sudėkite skrudintas saulėgrąžų sėklas ir išmaišykite.
  3. Ant apatinių porcijinių duonelių riekių sluoksniuokite salotos lapus, morkų salotas, avinžirnius ir daigus.
  4. Užvožkite viršutinėmis porcijinių duonelių riekėmis.