Ingredientai

  • 2 „Gardėsio“ daržovinių paplotėlių
  • saujos špinatų
  • 50 g mažų pomidorų
  • 50 g šiaudeliais pjaustytų morkų ir mėlynojo kopūsto
  • 3-4 mėgstamų falafelių
  • saujelė kalendros ir bazilikų
  • skrudintų moliūgų sėklų
  • 150 g graikiško jogurto
  • 3 v. š. alyvuogių aliejaus
  • 2-3 a. š. citrinos sulčių
  • 1 skiltelės česnako
  • 2 v. š. medaus
  • druskos ir pipirų pagal skonį.

Instrukcijos

  1. Pirmiausiai paruoškite padažą – sutrinkite česnaką ir sumaišykite visus ingredientus dubenyje.
  2. Ant kiekvieno paplotėlio sudėliokite žalumynus ir žoleles, dėkite kiek smulkintus falafelius, pabarstykite moliūgų sėklomis ir apipilkite padažu.
  3. Susukite ir mėgaukitės.