
Ingredientai
- 2 „Gardėsio“ daržovinių paplotėlių
- saujos špinatų
- 50 g mažų pomidorų
- 50 g šiaudeliais pjaustytų morkų ir mėlynojo kopūsto
- 3-4 mėgstamų falafelių
- saujelė kalendros ir bazilikų
- skrudintų moliūgų sėklų
- 150 g graikiško jogurto
- 3 v. š. alyvuogių aliejaus
- 2-3 a. š. citrinos sulčių
- 1 skiltelės česnako
- 2 v. š. medaus
- druskos ir pipirų pagal skonį.
Instrukcijos
- Pirmiausiai paruoškite padažą – sutrinkite česnaką ir sumaišykite visus ingredientus dubenyje.
- Ant kiekvieno paplotėlio sudėliokite žalumynus ir žoleles, dėkite kiek smulkintus falafelius, pabarstykite moliūgų sėklomis ir apipilkite padažu.
- Susukite ir mėgaukitės.