Ingredientai

  • 2 „Gardėsio“ DARŽOVINIŲ duonelių su morkomis ir pastarnokais
  • 2 v. š. tepamo sūrelio
  • nedidelės skardinės konservuoto tuno
  • 2 kietai virtų kiaušinių
  • pusės mažo mėlynojo svogūno
  • nedidelio avokado
  • 50 g mėlynojo kopūsto
  • žiupsnio druskos ir pipirų
  • 2 a. š. majonezo
  • šlakelio citrinos sulčių.

Instrukcijos

  1. „Gardėsio“ DARŽOVINES duoneles patepkite sūreliu.
  2. Supjaustykite svogūną, avokadą bei kietai virtą kiaušinį. Apšlakstykite juos citrinos sultimis, pagardinkite druska ir pipirais.
  3. Mėlynuosius kopūstus susmulkinkite, sumaišykite su majonezu.
  4. Ant duonelių sudėkite supjaustytas daržoves, uždėkite nusausintą konservuotą tuną bei mėlynuosius kopūstus.