
Ingredientai
- 2 „Gardėsio“ DARŽOVINIŲ duonelių su morkomis ir pastarnokais
- 2 v. š. tepamo sūrelio
- nedidelės skardinės konservuoto tuno
- 2 kietai virtų kiaušinių
- pusės mažo mėlynojo svogūno
- nedidelio avokado
- 50 g mėlynojo kopūsto
- žiupsnio druskos ir pipirų
- 2 a. š. majonezo
- šlakelio citrinos sulčių.
Instrukcijos
- „Gardėsio“ DARŽOVINES duoneles patepkite sūreliu.
- Supjaustykite svogūną, avokadą bei kietai virtą kiaušinį. Apšlakstykite juos citrinos sultimis, pagardinkite druska ir pipirais.
- Mėlynuosius kopūstus susmulkinkite, sumaišykite su majonezu.
- Ant duonelių sudėkite supjaustytas daržoves, uždėkite nusausintą konservuotą tuną bei mėlynuosius kopūstus.