
Ingredientai
- 2 „Gardėsio“ DARŽOVINIŲ duonelių su morkomis ir burokėliais
- 200 g varškės sūrio
- 2 v. š. maltų džiūvėsėlių
- 1 kiaušinio
- saujos pievagrybių
- pusės nedidelio baklažano
- druskos ir pipirų
- saujos krapų
- skiltelės česnako
- 100 g riebios varškės
- šlakelio alyvuogių aliejaus
- saujos gražgarsčių.
Instrukcijos
- Riekelėmis supjaustykite pievagrybius bei baklažanus ir pakepkite keptuvėje ant šlakelio alyvuogių aliejaus kol suminkštės. Pagardinkite druska ir pipirais.
- Pasiruoškite užtepėlę: varškę sutrinkite su česnaku ir krapais, gardinkite žiupsniu druskos ir pipirų.
- Tada paruoškite varškės sūrį: plonas riekeles apvoliokite kiaušinio plakinyje ir džiūvėsėliuose. Kepkite įkaitintoje keptuvėje su aliejumi, kol apskrus.
- Daržovines duoneles patepkite užtepėle, sluoksniuokite visus paruoštus ingredientus, užbaikite sumuštinį gražgarsčių lapeliais ir užvožkite antrąją duonos riekele.