Ingredientai

  • 2 „Gardėsio“ DARŽOVINIŲ duonelių su morkomis ir burokėliais
  • 200 g varškės sūrio
  • 2 v. š. maltų džiūvėsėlių
  • 1 kiaušinio
  • saujos pievagrybių
  • pusės nedidelio baklažano
  • druskos ir pipirų
  • saujos krapų
  • skiltelės česnako
  • 100 g riebios varškės
  • šlakelio alyvuogių aliejaus
  • saujos gražgarsčių.

Instrukcijos

  1. Riekelėmis supjaustykite pievagrybius bei baklažanus ir pakepkite keptuvėje ant šlakelio alyvuogių aliejaus kol suminkštės. Pagardinkite druska ir pipirais.
  2. Pasiruoškite užtepėlę: varškę sutrinkite su česnaku ir krapais, gardinkite žiupsniu druskos ir pipirų.
  3. Tada paruoškite varškės sūrį: plonas riekeles apvoliokite kiaušinio plakinyje ir džiūvėsėliuose. Kepkite įkaitintoje keptuvėje su aliejumi, kol apskrus.
  4. Daržovines duoneles patepkite užtepėle, sluoksniuokite visus paruoštus ingredientus, užbaikite sumuštinį gražgarsčių lapeliais ir užvožkite antrąją duonos riekele.