
Ingredientai
- Skirtingų rūšių grybų (baravykai, voveraitės, pievagrybiai ar pan.) 2 saujos
- Česnako 1 skiltelė
- Tarkuoto parmezano sūrio
- Tepamo kreminio sūrio 100 g
- Kedrinių pinijų 20 g
- Juodos raikytos BOČIŲ duonos 2 riekės
- Sviesto 1 v. š.
- Alyvuogių aliejus (pašlakstymui)
- Mėgstamų žolelių papuošimui
- Druskos
- Pipirų
- Džiovintų čiobrelių
Instrukcijos
- Dubenėlyje sumaišome kreminį sūrį su druska, pipirais ir džiovintais čiobreliais.
- Įkaitiname vidutinio dydžio keptuvę, išlydome sviestą ir dedame smulkintus grybus. Pakepame 4-5 minutes, tuomet dedame smulkintą česnaką, viską gerai išmaišome ir leidžiame pakepti dar kelias minutes, kol grybai gražiai paruduos ir apskrus.
- Ant skrudintos duonos riekės tepame kreminį sūrį, ant viršaus paskirstome grybus.
- Sausoje keptuvėje ant nedidelės ugnies paskrudiname kedrines pinijas.
- Sumuštinį puošiame mėgstamomis žolelėmis ir skrudintomis kedrinėmis pinijomis, viršų barstome parmezano sūriu, šlakstome alyvuogių aliejumi.