Ingredientai

  • Bri sūrio 100 g
  • Juodos raikytos BOČIŲ duonos 2 riekės
  • Aviečių sauja
  • Skysto medaus 1 a. š.
  • Česnako 1 skiltelė
  • Mėgstamų riešutų (pistacijų ir/ar graikinių)
  • Maltų pipirų
  • Žolelių (čiobrelių) papuošimui
  • Šlakelio alyvuogių aliejaus
  • Rozmarino (papuošimui)

Instrukcijos

  1. Duonos riekeles pašlakstome alyvuogių aliejumi ir paskrudiname orkaitėje apie 7 minutes. Apskrudusią duoną įtriname česnako skiltele.
  2. Storomis riekelėmis pjaustome bri sūrį ir dedame ant duonos riekių kartu su avietėmis.
  3. Sumuštinius dedame atgal į orkaitę ir dar trumpai pakepame, kol išsilydys sūris.
  4. Apkepusius sumuštinius šlakstome medumi, barstome maltais pipirais ir abiejų rūšių smulkintais riešutais, puošiame rozmarinais.