
Ingredientai
- 4 riekelių „Gardėsio“ batono su kefyru ir kalciu
- 1 v. š. sviesto
- 100 g varškės užtepėlės
- 50 g kumpio
- 50 g sūrio
- trečdalio cukinijos
- nedidelio batato
- pusės nedidelio mėlynojo svogūno
- žiupsnelio druskos ir pipirų pagal skonį
- šlakelio alyvuogių aliejaus
- 100 g humuso
- 200 g mėgstamų daržovių (morkų, salierų)
Instrukcijos
- Duonos riekeles paskrudinkite keptuvėje ant šaukšto lydyto sviesto.
- Cukiniją ir batatus plonai supjaustykite ir pakepkite keptuvėje, apibarstę druska ir pipirais bei pašlakstę aliejumi, kol šie suminkštės.
- Ant duonos riekių storai tepkite varškės užtepėlę ir dėliokite visus ingredientus: cukinijas, kumpį, svogūnus, sūrį ir batatus.
- Suvožtinį lengvai suspauskite. Patiekite su humusu ir šviežių daržovių lazdelėmis.