
Ingredientai
- 2 porcijinių „Gardėsio” GRŪDŲ duonelių
- 2 v. š. aštraus paprikų-pomidorų padažo ar salsos
- 4 v. š. mangų padažo
- 6 geltonųjų pomidoriukų
- 1 prinokusio avokado
- Pusės mažojo raudonojo svogūno
- 2 raudonųjų pupelių daržovinių paplotėlių
- Druskos ir pipirų
- Šlakelio citrinos sulčių.
Instrukcijos
- Ant „Gardėsio“ GRŪDŲ duonelės tepkite aštrų paprikų-pomidorų padažą, dėkite griežinėliais pjaustytą avokadą. Pagardinkite jį druska, pipirais, citrinų sultimis.
- Tuomet dėliokite pjaustytą svogūną ir orkaitėje arba keptuvėje keptą pupelių paplotėlį, kurį apliekite mangų padažu ir išdėliokite smulkintus pomidoriukus. Viską užvožkite dar viena grūdų duonelės riekele.