Ingredientai

  • 2 porcijinių „Gardėsio” GRŪDŲ duonelių
  • 2 v. š. aštraus paprikų-pomidorų padažo ar salsos
  • 4 v. š. mangų padažo
  • 6 geltonųjų pomidoriukų
  • 1 prinokusio avokado
  • Pusės mažojo raudonojo svogūno
  • 2 raudonųjų pupelių daržovinių paplotėlių
  • Druskos ir pipirų
  • Šlakelio citrinos sulčių.

Instrukcijos

  1. Ant „Gardėsio“ GRŪDŲ duonelės tepkite aštrų paprikų-pomidorų padažą, dėkite griežinėliais pjaustytą avokadą. Pagardinkite jį druska, pipirais, citrinų sultimis.
  2. Tuomet dėliokite pjaustytą svogūną ir orkaitėje arba keptuvėje keptą pupelių paplotėlį, kurį apliekite mangų padažu ir išdėliokite smulkintus pomidoriukus. Viską užvožkite dar viena grūdų duonelės riekele.