Ingredientai
- 150 g GARDĖSIO Tip Top sumuštinukų duonos riekučių
- 2 v. š. alyvuogių aliejaus
- Kelių skiltelių česnako
- Ryšulėlio šviežių petražolių
- 200 g kreminio sūrio
- 100 g šaltai rūkytos lašišos
- 100 ml natūralaus jogurto
- 50 g kaparėlių
- Žiupsnio prieskoninės druskos
- Ryšulėlio šviežių krapų
- ½ citrinos sulčių
Instrukcijos
- Sumaišykite alyvuogių aliejų, smulkiai tarkuotą česnaką ir smulkintas petražoles. Paruoštu pagardu ištepkite duonos riekutes ir sudėję į kepimo indą, kepkite 180 laipsnių orkaitėje apie 5‒10 minučių, kol lengvai apskrus.
- Į indą dėkite kreminį sūrį, natūralų jogurtą, kaparėlius, prieskonius, šviežius krapus ir įspauskite citrinos sulčių. Viską sutrinkite maisto smulkintuvu iki vientisos masės.
- Patiekite lašišos užtepėlę su traškiomis duonos riekutėmis.