Ingredientai

  • 150 g GARDĖSIO Tip Top sumuštinukų duonos riekučių
  • 2 v. š. alyvuogių aliejaus
  • Kelių skiltelių česnako
  • Ryšulėlio šviežių petražolių
  • 200 g kreminio sūrio
  • 100 g šaltai rūkytos lašišos
  • 100 ml natūralaus jogurto
  • 50 g kaparėlių
  • Žiupsnio prieskoninės druskos
  • Ryšulėlio šviežių krapų
  • ½ citrinos sulčių

Instrukcijos

  1. Sumaišykite alyvuogių aliejų, smulkiai tarkuotą česnaką ir smulkintas petražoles. Paruoštu pagardu ištepkite duonos riekutes ir sudėję į kepimo indą, kepkite 180 laipsnių orkaitėje apie 5‒10 minučių, kol lengvai apskrus.
  2. Į indą dėkite kreminį sūrį, natūralų jogurtą, kaparėlius, prieskonius, šviežius krapus ir įspauskite citrinos sulčių. Viską sutrinkite maisto smulkintuvu iki vientisos masės.
  3. Patiekite lašišos užtepėlę su traškiomis duonos riekutėmis.