Ingredientai

  • 5 riekelių GARDĖSIO TIP TOP sumuštinukų duonos
  • 5 a. š. rikotos sūrio
  • 12 šilauogių
  • 1‒2 braškių
  • 2 griežinėlių apelsino
  • 1/2 slyvos
  • 1/2 kivio
  • Saujelės migdolų
  • Šlakelio skysto medaus
  • Mėtų lapelių

Instrukcijos

  1. Migdolus pasmulkinkite peiliu ir apkepkite sausoje keptuvėje.
  2. Duonos riekeles paskrudinkite skrudintuve arba sausoje keptuvėje.
  3. Supjaustykite braškes, kivius, slyvas ir apelsino griežinėlius.
  4. Ant duonos riekelių užtepkite rikotos sūrį. Ant jo dėkite uogas ir vaisius. Apibarstykite migdolais. Apšlakstykite skystu medumi. Papuoškite mėtų lapeliais.