Ingredientai
- Kelių riekių GARDĖSIO SĖKLŲ sumuštinių duonos
- Gabalėlio sviesto
- Nemažos saujos šviežių voveraičių
- Žiupsnio druskos, juodųjų pipirų
- 2 a. š. garstyčių
- 200 ml grietinėlės
- Ryšulėlio šviežių petražolių
Instrukcijos
- Į įkaitintą keptuvę dėkite gabalėlį sviesto. Kai šis pradės lydytis, sudėkite duonos riekes ir jas lengvai apskrudinkite.
- Paruoškite voveraites: į įkaitintą keptuvę dėkite sviestą, suberkite švarias voveraites ir lengvai apkepkite. Berkite prieskonius, įdėkite garstyčias, įpilkite grietinėlę ir dar kelias minutes viską patroškinkite. Pagardinkite smulkintomis petražolėmis.
- Paruoštas voveraites dėkite ant traškios duonos riekių.