Ingredientai

  • Kelių riekių GARDĖSIO SĖKLŲ sumuštinių duonos
  • Gabalėlio sviesto
  • Nemažos saujos šviežių voveraičių
  • Žiupsnio druskos, juodųjų pipirų
  • 2 a. š. garstyčių
  • 200 ml grietinėlės
  • Ryšulėlio šviežių petražolių

Instrukcijos

  1. Į įkaitintą keptuvę dėkite gabalėlį sviesto. Kai šis pradės lydytis, sudėkite duonos riekes ir jas lengvai apskrudinkite.
  2. Paruoškite voveraites: į įkaitintą keptuvę dėkite sviestą, suberkite švarias voveraites ir lengvai apkepkite. Berkite prieskonius, įdėkite garstyčias, įpilkite grietinėlę ir dar kelias minutes viską patroškinkite. Pagardinkite smulkintomis petražolėmis.
  3. Paruoštas voveraites dėkite ant traškios duonos riekių.