Ingredientai

  • 2 riekių GARDĖSIO forminės duonos su kefyru
  • ½ stiklinės pieno
  • Gabalėlio sviesto
  • Kelių v. š. natūralaus jogurto
  • Kelių mėgstamų vaisių, uogų ar riešutų
  • Cukraus pudros

Instrukcijos

  1. Į lėkštę dėkite duonos riekę ir supilkite pieną. Leiskite pienui įsigerti į duoną.
  2. Įkaitinkite keptuvę, dėkite gabalėlį sviesto ir jam pradėjus lydytis, sudėkite paruoštą duonos riekę. Lengvai apkepkite iš abiejų pusių.
  3. Ant iškepusio skrebučio dėkite natūralų jogurtą, pagardinkite mėgstamomis uogomis, vaisiais ar riešutais.
  4. Paruoštą skrebutį gardinkite cukraus pudra.