Ingredientai

Šokoladiniams putėsiams:

  • 1 didelis, prinokęs avokadas
  • 4 šaukštai kreminės konsistencijos žemės riešutų sviesto
  • 6 šaukštai kakavos miltelių
  • 4 – 5 šaukštai ryžių sirupo arba klevų sirupo (pagal skonį)
  • 2 šaukštai riešutų arba kokosų pieno (konsistencijai)
  • 2 šaukšteliai Himalajų rožinės druskos
  • 2 šaukštai kokosų aliejaus

Sumuštiniui:

  • „Jorė“ juoda duona
  • Aitriųjų čili paprikų dribsniai
  • Konservuotos vyšnios arba vyšnių uogienė
  • Grietinėlė (pagal skonį)

Instrukcijos

  1. Ištirpinkite kokosų aliejų dubenėlyje virš karšto vandens. Visus putėsiu ingredientus, išskyrus aliejų, sutrinkite trintuvu iki kreminės konsistencijos. Neišjungę trintuvo lėtai supilkite kokosų aliejų, kol gerai įsimaišys į bendrą putėsių masę.
  2. Ant duonos tepkite šokoladinį putėsių kremą, sudėkite vyšnias, pabarstykite čili pipirų dribsniais. Taip pat galite pagardinti šaukštu plaktos grietinėlės.