
Ingredientai
Šokoladiniams putėsiams:
- 1 didelis, prinokęs avokadas
- 4 šaukštai kreminės konsistencijos žemės riešutų sviesto
- 6 šaukštai kakavos miltelių
- 4 – 5 šaukštai ryžių sirupo arba klevų sirupo (pagal skonį)
- 2 šaukštai riešutų arba kokosų pieno (konsistencijai)
- 2 šaukšteliai Himalajų rožinės druskos
- 2 šaukštai kokosų aliejaus
Sumuštiniui:
- „Jorė“ juoda duona
- Aitriųjų čili paprikų dribsniai
- Konservuotos vyšnios arba vyšnių uogienė
- Grietinėlė (pagal skonį)
Instrukcijos
- Ištirpinkite kokosų aliejų dubenėlyje virš karšto vandens. Visus putėsiu ingredientus, išskyrus aliejų, sutrinkite trintuvu iki kreminės konsistencijos. Neišjungę trintuvo lėtai supilkite kokosų aliejų, kol gerai įsimaišys į bendrą putėsių masę.
- Ant duonos tepkite šokoladinį putėsių kremą, sudėkite vyšnias, pabarstykite čili pipirų dribsniais. Taip pat galite pagardinti šaukštu plaktos grietinėlės.