Ingredientai

  • 2 „Jorės“ duonos riekės su lazdyno riešutais
  • saujelė lazdyno riešutų
  • 20 g juodojo šokolado
  • 1,5 v. š. rikotos masės
  • karamelės syrupo
  • žiupsnis druskos. 

Instrukcijos

  1. Saujelę lazdyno riešutų pakepinkite sausoje keptuvėje ant mažos ugnies.
  2. Susmulkinkite 20 g juodojo šokolado, ant mažos ugnies ištirpdykite jį su šaukšteliu kokosų aliejaus.
  3. 2 „Jorės“ duonos riekes su lazdyno riešutais paskrudinkite.
  4. Ant vienos riekės paskleiskite 1,5 v. š. rikotos masės, apšlakstykite šokolado padažu ir karamele arba kitu mėgstamu sirupu.
  5. Apibarstykite trupučiu riešutų bei žiupsniu druskos.
  6. Ant viršaus dėkite antrą duonos riekę ir dar kartą sluoksniuokite likusius ingredientus.
  7. Prieš valgant leiskite pastovėti šaldytuve, kad duona suminkštėtų.