Ingredientai
- 2 „Jorės“ duonos riekės su lazdyno riešutais
- saujelė lazdyno riešutų
- 20 g juodojo šokolado
- 1,5 v. š. rikotos masės
- karamelės syrupo
- žiupsnis druskos.
Instrukcijos
- Saujelę lazdyno riešutų pakepinkite sausoje keptuvėje ant mažos ugnies.
- Susmulkinkite 20 g juodojo šokolado, ant mažos ugnies ištirpdykite jį su šaukšteliu kokosų aliejaus.
- 2 „Jorės“ duonos riekes su lazdyno riešutais paskrudinkite.
- Ant vienos riekės paskleiskite 1,5 v. š. rikotos masės, apšlakstykite šokolado padažu ir karamele arba kitu mėgstamu sirupu.
- Apibarstykite trupučiu riešutų bei žiupsniu druskos.
- Ant viršaus dėkite antrą duonos riekę ir dar kartą sluoksniuokite likusius ingredientus.
- Prieš valgant leiskite pastovėti šaldytuve, kad duona suminkštėtų.