
Ingredientai
Reikės:
TIP TOP tamsios sumuštinukų duonos
20 g raudonosios paprikos
pusės česnako skiltelės
40 g skumbrės file
kelių sultenės, icebergo, garžgarstės lapų
2 vyšninių pomidorų
1 ridikėlio
šaukšto alyvuogių aliejaus
druskos
Instrukcijos
Paprikas ir česnaka supjaustome smulkiais kubeliais. Skumbrės file padruskiname, ant viršaus dedame papriką su smulkintu česnaku ir kepame orkaitėje. Salotų lapus suplėšome rankomis, pomidorus perpjauname per pusę, ridikėlį supjaustome plonais žiedais ir sumaišę kartu su salotų lapais, viską pagardiname alyvuogių aliejumi. Iškepusią skumbrę su paprikomis dedame į lėkštę. Patiekiame su paruoštomis salotomis ir orkaiteje apskrudinta TIP TOP tamsia sumuštinukų duona.