
Ingredientai
Skiltelės raudonos saldžiosios paprikos
Šaukšto rikotos sūrio
Šakelės šviežių krapų
Žiupsnelio rožinių pipirų
Ketvirtadalio raudonojo svogūno
Kelių burokėlių lapelių
Jautienos išpjovos 50 g
Pusės skiltelės česnako
Druskos, pipirų
GARDĖSIO juodos duonos
Instrukcijos
Susmulkiname česnaką ir sumaišome kartu su rikotos sūriu. Ant pakeptos duonos riekelės užtepame rikotos sūrio kremo, apibarstome susmulkintais krapais ir rožiniais pipirais. Tuomet, mėsą, pabarstę druska ir pipirais, trumpai kepame keptuvėje iš abiejų pusių. Mėsą supjaustome riekelėmis ir išdėliojame ant duonos su rikotos sūrio kremu. Papuošiame plonomis juostelėmis pjaustyta saldžiąja paprika, svogūnų žiedais ir burokėlių lapeliais.