
Ingredientai
GERO APETITO 100% ruginės duonos be mielių
kelių sultenės lapų
kelių špinatų lapų
kelių burokėlių lapų
3 riekelių šaltai rūkyto kumpio
3 smulkintų saulėje džiovintų pomidorų aliejuje
10 g sviesto
šaukštelio krienų
šaukšto majonezo
krapų šakelės
petražolių šakelės
Instrukcijos
Salotų lapus nuplauname ir nusausiname popieriniu rankšluosčiu. Duonelę 5 min. paskrudiname orkaitėje iki 200 Co. Sviestą išimame iš šaldytuvo ir paliekame kambario temperatūroje, kad sušiltų ir suminkštėtų (taip bus lengviau išsukti). Suminkštėjusį sviestą sumaišome su smulkintomis petražolėmis ir krapais. Iš orkaitės išėmę duonelę, aptepame pasiruoštu sviestu su žolelėmis. Ant viršaus uždedame vytintą kumpį, pabarstome smulkintais pomidorais, papuošiame salotų lapais. Apipilame sumaišytu krienų ir majonezo padažu.