Ingredientai
- 1 riekė „Jorė“ duona su saulėgrąžomis
- 4 pomidoriukai
- 1 svogūnas
- 2 a. š. acto
- žiupsnis džiovintų žolelių
- ½ šaukšto alyvuogių aliejaus
- 2-3 vnt. šprotų
Instrukcijos
- Riekelę „Jorės“ su saulėgrąžomis paskrudinkite. Pusę nedidelio svogūno susmulkinkite.
- 4 pomidoriukus perpjaukite perpus, sumaišykite su svogūnu, įmaišykite 2 a. š. acto, žiupsnį džiovintų žolelių ir ½ šaukšto alyvuogių aliejaus, švelniai pasūdykite.
- Ant duonos paskleiskite pomidoriukų mišinį, apibarstykite smulkintomis alyvuogėmis, ant viršaus dėkite 2-3 šprotus. Apšlakstykite skysčiu, likusiu nuo pomidoriukų.