Ingredientai

  • 2 riekelės paskrudintos įvairiasėklės duonos „Jorė“
  • 2 riekelių Parmos kumpio

Krienų kremui:

  • 2 šaukštų graikiško jogurto
  • 2 šaukštelių krienų
  • Žiupsnio cukraus, druskos ir pipirų
  • 1 šaukštelio citrinos sulčių
  • 1 mažo svogūno (supjaustyto plonais žiedeliais)
  • 1 šaukšto miltų
  • Žiupsnelio druskos
  • Aliejaus skrudinimui

Instrukcijos

  1. Nedideliame dubenėlyje sumaišykite svogūnų žiedus su miltais ir druska. Mažame puode įkaitinkite aliejų. Dėkite svogūno žiedus, nupurtę prieš dėdami miltų perteklių. Kepinkite, kol jie taps traškūs. Išgriebkite ir leiskite susigerti riebalų pertekliui popierine servetėle.
  2. Sumaišykite krienų kremo ingredientus.
  3. Ant paskrudintos duonos dėkite po gabalėlį Parmos kumpio gardinkite kepintų svogūnų žiedais.