Ingredientai

  • 200 g „Gardėsio“ šviesios forminės KEFYRO duonos
  • 300 g įvairių pomidorų
  • Saujos kaparėlių
  • 1 mažo raudonojo svogūno
  • 200 g paprikos
  • 8 mažų ančiuvių filė
  • Žiupsnelio druskos, pipirų
  • Šlakelio raudonojo vyno acto
  • Alyvuogių aliejaus
  • Šviežių bazilikų.

Instrukcijos

  1. Duoną suplėšykite ar supjaustykite kubeliais ir lengvai paskrudinkite ant sausos keptuvės ar orkaitėje, apšlakstę alyvuogių aliejumi ir apibarstę druska.
  2. Į salotų dubenį sudėkite vidutinio dydžio gabalėliais pjaustytus pomidorus, papriką, griežinėliais pjaustytą raudonąjį svogūną ir smulkiai pjaustytus ančiuvius bei kaparėlius.
  3. Apibarstykite druska, pipirais, gardinkite alyvuogių aliejumi ir raudonojo vyno actu.
  4. Patiekite su šviežiais baziliko lapeliais.