
Ingredientai
- 200 g „Gardėsio“ šviesios forminės KEFYRO duonos
- 300 g įvairių pomidorų
- Saujos kaparėlių
- 1 mažo raudonojo svogūno
- 200 g paprikos
- 8 mažų ančiuvių filė
- Žiupsnelio druskos, pipirų
- Šlakelio raudonojo vyno acto
- Alyvuogių aliejaus
- Šviežių bazilikų.
Instrukcijos
- Duoną suplėšykite ar supjaustykite kubeliais ir lengvai paskrudinkite ant sausos keptuvės ar orkaitėje, apšlakstę alyvuogių aliejumi ir apibarstę druska.
- Į salotų dubenį sudėkite vidutinio dydžio gabalėliais pjaustytus pomidorus, papriką, griežinėliais pjaustytą raudonąjį svogūną ir smulkiai pjaustytus ančiuvius bei kaparėlius.
- Apibarstykite druska, pipirais, gardinkite alyvuogių aliejumi ir raudonojo vyno actu.
- Patiekite su šviežiais baziliko lapeliais.