Ingredientai

2 skrebučiams reikės:

• 2 riekelių GARDĖSIO batono su kefyru ir kalciu (tinka ir padžiūvusi duona)
• 2 kiaušinių
• 2 a.š. tarkuoto pecorino ar kito kietojo sūrio
• 2 v.š. saldžiosios paprikos gabalėlių
• Saujos špinatų
• Gabalėlio sviesto
• Šlakelio aliejaus
• Druskos, juodųjų pipirų

Instrukcijos

1. Sausainių formele ar peiliu padarykite skyles duonos riekelėse.
2. Keptuvėje su šlakeliu aliejaus kelias minutes apkepkite papriką. Sudėkite špinatus, pagardinkite druska ir juodaisiais pipirais. Dar minutę apkepkite ir išimkite.
3. Toje pačioje keptuvėje ištirpinkite sviestą su šlakeliu aliejaus ir apkepkite vieną duonos riekelių pusę. Apverskite. Ant riekelių sudėkite keptas paprikas ir špinatus ir į skyles įmuškite kiaušinius. Kepkite uždengtoje keptuvėje, kol baltymas sutvirtės, o trynys liks dar šiek tiek skystas. Skrebučius apibarstykite sūriu ir patiekite.