Ingredientai

  • Porcijinės „Sėklų” duonelės
  • 100 g tofu sūrio
  • 2 v. š. avinžirnių užtepėlės
  • Gabalėlio agurko
  • Kelių griežinėlių paprikos
  • Saujelės kalendros
  • Pusės saldžiosios bulvės
  • Saujelės špinatų
  • Prieskonių: kario, ciberžolės, kumino, druskos, pipirų
  • Šlakelio aliejaus
  • Sojos padažo
  • Laimo sulčių

Instrukcijos

  1. Plonai pjaustytus batatus, apšlakstę alyvuogių aliejumi bei pabarstę prieskoniais, pašaukite į orkaitę, kepkite bent 15-20 minučių, kol suminkštės.
  2. Susmulkinkite paprikas ir agurkus griežinėliais, apibarstykite druska, pipirais ir apšlakstykite laimų sultimis. Tofu sūrį supjaustykite plonais, stačiakampiais gabalėliais ir pakepkite keptuvėje su sojos padažu bei prieskoniais.
  3. Abi duonos riekeles užtepkite mėgstama užtepėle ar humusu, pabarstykite kalenda, paklokite špinatų lapelių, uždėkite tofu sūrį, papriką ir batatus. Galiausiai suvožkite antrąja duonelės riekele.