
Ingredientai
- Porcijinės „Sėklų” duonelės
- 100 g tofu sūrio
- 2 v. š. avinžirnių užtepėlės
- Gabalėlio agurko
- Kelių griežinėlių paprikos
- Saujelės kalendros
- Pusės saldžiosios bulvės
- Saujelės špinatų
- Prieskonių: kario, ciberžolės, kumino, druskos, pipirų
- Šlakelio aliejaus
- Sojos padažo
- Laimo sulčių
Instrukcijos
- Plonai pjaustytus batatus, apšlakstę alyvuogių aliejumi bei pabarstę prieskoniais, pašaukite į orkaitę, kepkite bent 15-20 minučių, kol suminkštės.
- Susmulkinkite paprikas ir agurkus griežinėliais, apibarstykite druska, pipirais ir apšlakstykite laimų sultimis. Tofu sūrį supjaustykite plonais, stačiakampiais gabalėliais ir pakepkite keptuvėje su sojos padažu bei prieskoniais.
- Abi duonos riekeles užtepkite mėgstama užtepėle ar humusu, pabarstykite kalenda, paklokite špinatų lapelių, uždėkite tofu sūrį, papriką ir batatus. Galiausiai suvožkite antrąja duonelės riekele.