
Ingredientai
- 2-3 riekelių „Gardėsio“ sumuštinių duonos su kefyru
- 2 riekelių kumpio
- 2 riekelių sūrio
- 2 v. š. burokėlių humuso ar kitos užtepėlės
- keleto griežinėlių agurko,
- 1 v. š. riešutų sviesto
- 1 v. š. naminės uogienės
- morkų lazdelių patiekimui.
Instrukcijos
- Duonos riekeles supjaustykite kubeliais.
- Sūrųjį vėrinuką dėliokite sluoksniuodami kubelius, užtepėlę, sūrį, kumpį bei agurką (šis turėtų būti tarp sūrio ir kumpio, taip apsaugant duoną nuo drėgmės).
- Sūriuosius vėrinukus pateikite su mėgstamu vaikų padažu (pavyzdžiui, rožiniu humusu) ir morkų lazdelėmis.
- Saldųjį vėrinuką sluoksniuokite pirmiausiai tepdami ant duonos riešutų sviestą, o tik per vidurį – uogienę.