
Ingredientai
- Persiko 1 vnt.
- Druskos
- Malto cinamono
- Citrinos sulčių ¼ vnt.
- Klevų sirupo 1 v. š.
- Sviesto 1 a. š.
- Plėšomosios bandelės STREET FOOD 4 vnt.
- Tepamojo kreminio sūrio4 v. š.
- Gražgarsčių 2 saujos
- Vytinto kumpio 4 riekelės
- Mocarelos rutuliukų 4 vnt.
- Grūstų juodųjų pipirų
- Balzaminio acto kremo
- Šilauogių
- Kepintų moliūgų sėklų
Instrukcijos
- Paruoškite keptus persikus. Perpjaukite persiką perpus, išimkite kauliuką ir supjaustykite skiltelėmis. Apiberkite skilteles žiupsniu druskos, cinamono, apšlakstykite citrinų sultimis ir klevų sirupu. Išmaišykite.
- Keptuvėje ištirpinkite šaukštelį aliejaus. Sudėkite persikų skilteles. Kepkite po kelias minutes iš abiejų pusių, kol suminkštės ir gražiai apskrus.
- Plėšomas duoneles perpjaukite į dvi dalis, jei norite, paskrudinkite.
- Vidines dalis aptepkite tepamuoju kreminiu sūriu, ant jo dėkite po saujelę šviežių gražgarsčių, ant šių – po porą skiltelių keptų persikų. Ant persikų dėkite po riekelę vytinto kumpio, griežinėliai supjaustytus mocarelos rutuliukus.
- Apiberkite šviežiai grūstais juodaisiais pipirais, apšlakstykite balzaminio acto kremu.
- Papuoškite keliomis šilauogėmis, sausoje keptuvėje paskrudintomis moliūgų sėklomis. Patiekite nedelsiant.