
Ingredientai
- Jautienos paplotėlių 2 vnt.
- Rudųjų pievagrybių sauja
- Mėsainių bandelės STREET FOOD 2 vnt.
- Mėgstamo šveicariško sūrio 2 riekės
- Gražgarščių sauja
- Garstyčių 2 v. š.
- Alyvuogių aliejaus šlakelis
- Druskos
- Pipirų
- Vidutinio žiedais pjaustyto svogūno 1 vnt.
- Cukraus ½ a. š.
Instrukcijos
- Keptuvėje įkaitinkite aliejų, dėkite žiedais pjaustytą svogūną ir kepkite apie 5 minutes, kol šis įgaus auksinį atspalvį. Tuomet berkite druską ir cukrų. Sumažinkite ugnį iki žemos ir kepkite svogūnus vis pamaišydami apie 20 min.
- Ruduosius pievagrybius supjaustykite riekelėmis. Įkaitinkite keptuvę su alyvuogių aliejumi ir kepkite pievagrybius 2-3 min., kol gražiai paruduos. Pabarstykite juos druska, pipirais ar kitais mėgstamais prieskoniais.
- Išsikepkite mėsos paplotėlius. Kepimo laikas priklauso nuo paplotėlių storio, vidutiniškai apie 2-5 min iš kiekvienos pusės. Kai apversite mėsos paplotėlius, ant viršaus uždėkite mėgstamo šveicariško sūrio riekeles, kad šis išsilydytų.
- Mėsainio bandeles lengvai paskrudinkite ir ištepkite jas garstyčiomis. Tuomet dėkite iškeptus mėsos paplotėlius su sūriu, pievagrybius ir svogūnus. Ant viršaus uždėkite saują gražgarsčių.