
Ingredientai
- 2 „Gardėsio“ STREET FOOD tortilijų;
- 400 g „Biovela“ Kaukazo kiaulienos sprandinės šašlyko;
- 1 nedidelio raudonojo svogūno;
- pusės nedidelės raudonosios paprikos ir baklažano;
- 4 v. š. „Hellmann‘s“ GARLIC HERB padažo;
- 2 v. š. „Globus“ garuose ruoštų avinžirnių;
- saujos granatų sėklų;
- 1 a. š. alyvuogių aliejaus;
- 1 a. š. kumino;
- žiupsnis smulkintos kalendros ir petražolių;
- žiupsnelio druskos.
Instrukcijos
- Pirmiausia išsikepkite mėsą ant grilio arba orkaitėje. Kepant orkaitėje naudokite grilio funkciją. Gabalėlius perverkite specialiais mediniais pagaliukais, juos dėkite virš indo su vandeniu – tokiu būdu šašlykai iškeps sultingi ir minkšti.
- Įkaitintoje keptuvėje pakepkite riekelėmis supjaustytą baklažaną ir papriką, garuose ruoštus avinžirnius bei svogūną. Apšlakstykite alyvuogių aliejumi. Kai daržovės suminkštės, pagardinkite jas druska ir maltu kuminu.
- Ant tortilijų dėkite keptą mėsą, keptas daržoves. Viską apšlakstykite česnakinių padažu. Papuoškite šviežiomis petražolėmis ir kalendromis bei granatų sėklomis. Susisukite ir gardžiuokitės.