Ingredientai

  • 600 g kalakuto šlaunies be kaulo
  • 5 šaukštai sojos padažo
  • 1 šaukštelis druskos
  • 3 skiltelės trinto česnako
  • 1 šaukštelis maltų juodųjų pipirų
  • 4 Fazer Street Food tortilijos su įvairiais grūdais
  • 6 šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 4 šaukštai kapotų petražolių
  • Žiupsnelis druskos

 

Instrukcijos

  1. Nuo kalakuto šlaunies nurėžiame, kas nereikalinga – riebalą ir plėves.
  2. Paruošiame marinatą. Mėsą supjaustome nedideliais gabaliukais ir marinuojame porą valandų.
  3. Veriame ant iešmelių ir vartydami kepame virš žarijų 180‒200 °C temperatūroje 10‒15 minučių.
  4. Tortilijas, kad geriau susisuktų, šiek tiek pašildome. Ant kiekvienos po lygiai tepame aliejų, sumaišytą su petražolėmis ir druska, susukame į vamzdelį ir kepame virš žarijų 180‒200 °C temperatūroje 3‒4 minutes apskrudindami iš visų pusių.
  5. Viską patiekiame su ridikais, rukola. Iešmelius apšlakstome alyvuogių aliejumi, citrinos sultimis.