
Ingredientai
- 2 „Gardėsio“ STREET FOOD dešrainių bandelių;
- 2 karštai rūkytų „Biovela“ BRATWURST dešrelių;
- 4 š. „Hellmann‘s“ HOT DOG padažo;
- 50 g raugintų kopūstų;
- 2 a. š. traškių kepintų svogūnų;
- 4 marinuotų agurkėlių;
- 1 nedidelio svogūno;
- gabalėlio sviesto;
- žiupsnelio cukraus.
Instrukcijos
- Apkepkite dešreles grilyje arba gerai įkaitintoje keptuvėje, kol jos gražiai apskrus. Taip pat paskrudinkite ir dešrainių bandeles.
- Keptuvėje su gabalėliu sviesto ir žiupsniu cukraus lėtai maišydami pakepinkite riekelėmis supjaustytą svogūną, kol pradės karamelizuotis.
- Bandeles ištepkite padažu, tada dėkite dešreles, ant viršaus raugintus kopūstus, smulkiai pjaustytus marinuotus agurkėlius, karamelizuotus svogūnus, viską apibarstykite traškiais svogūnais ir apliekite dar trupučiu padažo.