Ingredientai

  • 2 „Gardėsio“ STREET FOOD dešrainių bandelių;
  • 2 karštai rūkytų „Biovela“ BRATWURST dešrelių;
  • 4 š. „Hellmann‘s“ HOT DOG padažo;
  • 50 g raugintų kopūstų;
  • 2 a. š. traškių kepintų svogūnų;
  • 4 marinuotų agurkėlių;
  • 1 nedidelio svogūno;
  • gabalėlio sviesto;
  • žiupsnelio cukraus.

Instrukcijos

  1. Apkepkite dešreles grilyje arba gerai įkaitintoje keptuvėje, kol jos gražiai apskrus. Taip pat paskrudinkite ir dešrainių bandeles. 
  2. Keptuvėje su gabalėliu sviesto ir žiupsniu cukraus lėtai maišydami pakepinkite riekelėmis supjaustytą svogūną, kol pradės karamelizuotis.
  3. Bandeles ištepkite padažu, tada dėkite dešreles, ant viršaus raugintus kopūstus, smulkiai pjaustytus marinuotus agurkėlius, karamelizuotus svogūnus, viską apibarstykite traškiais svogūnais ir apliekite dar trupučiu padažo.