Ingredientai

  • Kumpio 100 g
  • Saliamio 100 g
  • Pesto padažo 4 v. š.
  • Fermentinio sūrio 4 riekelės
  • Čederio sūrio 4 riekelės
  • Plėšomosios bandelės STREET FOOD 4 vnt.
  • Sviesto 50 g

Instrukcijos

  1. Nedidelę kepimo formą lengvai patepkite sviestu ar aliejumi, orkaitę įkaitinkite iki 200°C laipsnių.
  2. Avižines bandeles perpjaukite horizontaliai, bandelių vidų ištepkite pesto padažu iš abiejų pusių. Ant vienos bandelės pusės dėkite fermentinio sūrio, tuomet mėgstamo saliamio, kumpio, ant viršaus uždėkite čederio.
  3. Visas bandeles „uždarykite“, uždenkite folija ir kepkite įkaitintoje iki 200 °C laipsnių orkaitėje apie 15-20 min, kol sūris išsilydys, o bandelės sušils.
  4. Kol bandelės kepa, išlydykite sviestą. Ištraukite bandeles, nuimkite foliją, aptepkite jas sviestu ir grąžinkite jas į orkaitę dar 5 min., kad šios įgautų auksinį atspalvį bei traškumą.