Ingredientai

  • Persiko 1 vnt.
  • Druskos
  • Malto cinamono
  • Citrinos sulčių ¼ vnt.
  • Klevų sirupo 1 v. š.
  • Sviesto 1 a. š.
  • Plėšomosios bandelės STREET FOOD 4 vnt.
  • Tepamojo kreminio sūrio4 v. š.
  • Gražgarsčių 2 saujos
  • Vytinto kumpio 4 riekelės
  • Mocarelos rutuliukų 4 vnt.
  • Grūstų juodųjų pipirų
  • Balzaminio acto kremo
  • Šilauogių
  • Kepintų moliūgų sėklų

Instrukcijos

  1. Paruoškite keptus persikus. Perpjaukite persiką perpus, išimkite kauliuką ir supjaustykite skiltelėmis. Apiberkite skilteles žiupsniu druskos, cinamono, apšlakstykite citrinų sultimis ir klevų sirupu. Išmaišykite.
  2. Keptuvėje ištirpinkite šaukštelį aliejaus. Sudėkite persikų skilteles. Kepkite po kelias minutes iš abiejų pusių, kol suminkštės ir gražiai apskrus.
  3. Plėšomas duoneles perpjaukite į dvi dalis, jei norite, paskrudinkite.
  4. Vidines dalis aptepkite tepamuoju kreminiu sūriu, ant jo dėkite po saujelę šviežių gražgarsčių, ant šių – po porą skiltelių keptų persikų. Ant persikų dėkite po riekelę vytinto kumpio, griežinėliai supjaustytus mocarelos rutuliukus.
  5. Apiberkite šviežiai grūstais juodaisiais pipirais, apšlakstykite balzaminio acto kremu.
  6. Papuoškite keliomis šilauogėmis, sausoje keptuvėje paskrudintomis moliūgų sėklomis. Patiekite nedelsiant.