
Ingredientai
- 4 „Gardėsio“ STREET FOOD MINI mėsainių bandelių;
- 4 „Biovela“ vištienos KOR KOR kepsnelių apelsinų ir cinamono marinate;
- 1 vidutinio dydžio morkos;
- 1 vidutinio agurko;
- saujos šviežių smulkintų kalendrų;
- 2 š. riešutų sviesto;
- 1 a. š. čili padažo;
- 2 v. š. žaliosios citrinos sulčių;
- 1 š. sojos padažo;
- 1 v. š. klevų sirupo;
- 2 š. 18 proc. tirštumo kokosų pieno;
- 3 v. š. skrudintų žemės riešutų;
- 1 v. š. sezamų aliejaus;
- saujos šviežių smulkintų kalendrų;
- žiupsnio druskos.
Instrukcijos
- Gerai įkaitintoje keptuvėje arba grilyje kepkite vištienos kepsnelius. Kepkite apie 20 min., kol vištiena lengvai apskrus iš abiejų pusių.
- Pasiruoškite padažą: nedideliame indelyje sumaišykite 2 v. š. riešutų sviesto (naudokite skystesnį), 1 a. š. čili padažo, 1 v. š žaliosios citrinos sulčių, 1 a. š. sojos padažo, 1 v. š. klevų sirupo, 2 v. š. kokosų pieno. Viską gerai išmaišykite, kad susidarytų vientisa masė.
- Tarka arba rankomis plonais šiaudeliais supjaustykite morkas ir agurkus. 1 v. š. sezamų aliejaus sumaišykite su 1 v. š. žaliosios citrinos sulčių, įdėkite šviežias kalendras ir gautą padažą užpilkite ant morkų bei agurkų, sumaišykite.
- Galiausiai grilyje arba keptuvėje paskrudinkite mėsainių bandeles, kol jos lengvai apskrus. Tepkite pagamintą padažą ant bandelių, dėkite vištienos kepsnelius, morkų ir agurkų salotas bei skrudintus žemės riešutus.