Ingredientai

  • 4 „Gardėsio“ STREET FOOD MINI mėsainių bandelių;
  • 4 „Biovela“ vištienos KOR KOR kepsnelių apelsinų ir cinamono marinate;
  • 1 vidutinio dydžio morkos;
  • 1 vidutinio agurko;
  • saujos šviežių smulkintų kalendrų;
  • 2 š. riešutų sviesto;
  • 1 a. š. čili padažo;
  • 2 v. š. žaliosios citrinos sulčių;
  • 1 š. sojos padažo;
  • 1 v. š. klevų sirupo;
  • 2 š. 18 proc. tirštumo kokosų pieno;
  • 3 v. š. skrudintų žemės riešutų;
  • 1 v. š. sezamų aliejaus;
  • saujos šviežių smulkintų kalendrų;
  • žiupsnio druskos.

Instrukcijos

  1. Gerai įkaitintoje keptuvėje arba grilyje kepkite vištienos kepsnelius. Kepkite apie 20 min., kol vištiena lengvai apskrus iš abiejų pusių.
  2. Pasiruoškite padažą: nedideliame indelyje sumaišykite 2 v. š. riešutų sviesto (naudokite skystesnį), 1 a. š. čili padažo, 1 v. š žaliosios citrinos sulčių, 1 a. š. sojos padažo, 1 v. š. klevų sirupo, 2 v. š. kokosų pieno. Viską gerai išmaišykite, kad susidarytų vientisa masė.
  3. Tarka arba rankomis plonais šiaudeliais supjaustykite morkas ir agurkus. 1 v. š. sezamų aliejaus sumaišykite su 1 v. š. žaliosios citrinos sulčių, įdėkite šviežias kalendras ir gautą padažą užpilkite ant morkų bei agurkų, sumaišykite.
  4. Galiausiai grilyje arba keptuvėje paskrudinkite mėsainių bandeles, kol jos lengvai apskrus. Tepkite pagamintą padažą ant bandelių, dėkite vištienos kepsnelius, morkų ir agurkų salotas bei skrudintus žemės riešutus.