Ingredientai

  • Jautienos paplotėlių 2 vnt.
  • Rudųjų pievagrybių sauja
  • Mėsainių bandelės STREET FOOD 2 vnt.
  • Mėgstamo šveicariško sūrio 2 riekės
  • Gražgarščių sauja
  • Garstyčių 2 v. š.
  • Alyvuogių aliejaus šlakelis
  • Druskos
  • Pipirų
  • Vidutinio žiedais pjaustyto svogūno 1 vnt.
  • Cukraus ½ a. š.

Instrukcijos

  1. Keptuvėje įkaitinkite aliejų, dėkite žiedais pjaustytą svogūną ir kepkite apie 5 minutes, kol šis įgaus auksinį atspalvį. Tuomet berkite druską ir cukrų. Sumažinkite ugnį iki žemos ir kepkite svogūnus vis pamaišydami apie 20 min.
  2. Ruduosius pievagrybius supjaustykite riekelėmis. Įkaitinkite keptuvę su alyvuogių aliejumi ir kepkite pievagrybius 2-3 min., kol gražiai paruduos. Pabarstykite juos druska, pipirais ar kitais mėgstamais prieskoniais.
  3. Išsikepkite mėsos paplotėlius. Kepimo laikas priklauso nuo paplotėlių storio, vidutiniškai apie 2-5 min iš kiekvienos pusės. Kai apversite mėsos paplotėlius, ant viršaus uždėkite mėgstamo šveicariško sūrio riekeles, kad šis išsilydytų.
  4. Mėsainio bandeles lengvai paskrudinkite ir ištepkite jas garstyčiomis. Tuomet dėkite iškeptus mėsos paplotėlius su sūriu, pievagrybius ir svogūnus. Ant viršaus uždėkite saują gražgarsčių.