Ingredientai

  • 2 „Gardėsio“ STREET FOOD mėsainių bandelių;
  • 400 g „Biovela“ lėtai virtos plėšomos jautienos;
  • 1 gerai sunokusio avokado;
  • 2 a. š. „Hellmann's“ ORIGINAL majonezo;
  • pusės žaliosios citrinos sulčių;
  • 1 skiltelės česnako;
  • pusės raudonojo svogūno;
  • pusės saldžiosios paprikos;
  • žiupsnelio kumino ir kalendros;
  • 1 v. š. smulkintų marinuotų chalapos paprikos gabalėlių;
  • 1 v. š. šviežių smulkintų kalendrų;
  • 2 šakelių vyšninių pomidoriukų;
  • 100 g „Globus“ baltųjų pupelių pomidorų padaže.
  • druskos, pipirų;
  • alyvuogių aliejaus.

Instrukcijos

  1. 180 laipsnių temperatūroje įkaitintoje orkaitėje arba uždaromame grilyje kepkite „Biovela“ lėtai virtą plėšomą jautieną, jai pakaks vos 30 min. Kai jautiena iškeps, ištraukite ją iš orkaitės ar grilio ir leiskite mėsai pailsėti.
  2. Gaminkite gvakamolės padažą: sutrynę prinokusį avokadą į masę įmaišykite labai smulkiai pjaustytą raudonąjį svogūną bei sutraiškytą ar smulkiai supjaustytą skiltelę česnako. Taip pat įdėkite 1 v. š. šviežių smulkintų kalendrų, 1 v. š. smulkintų marinuotų chalapos paprikos gabalėlių, įspauskite pusės žaliosios citrinos sultis. Gvakamolę pagarinkite druska ir pipirais.
  3. Papriką supjaustykite griežinėliais, pagardinkite žiupsniu kumino ir kalendros, druska ir pipirais. Pakepkinkite ant griliaus arba keptuvėje su šlakeliu aliejaus.
  4. Paskrudinkite „Gardėsio“ STREET FOOD mėsainių bandeles, kol jos lengvai paruduos. Užtepkite šiek tiek majonezo ant abiejų bandelių. Dėkite saldžiąsias paprikas, plėšytą jautieną ir gvakamolę. Viską patiekite su šviežiais arba trumpai kepintais vyšniniais pomidorais bei pupelėmis pomidorų padaže.