Ingredientai

  • 2 „Gardėsio“ STREET FOOD tortilijų;
  • 400 g „Biovela“ Kaukazo kiaulienos sprandinės šašlyko;
  • 1 nedidelio raudonojo svogūno;
  • pusės nedidelės raudonosios paprikos ir baklažano;
  • 4 v. š. „Hellmann‘s“ GARLIC HERB padažo;
  • 2 v. š. „Globus“ garuose ruoštų avinžirnių;
  • saujos granatų sėklų;
  • 1 a. š. alyvuogių aliejaus;
  • 1 a. š. kumino;
  • žiupsnis smulkintos kalendros ir petražolių;
  • žiupsnelio druskos.

Instrukcijos

  1. Pirmiausia išsikepkite mėsą ant grilio arba orkaitėje. Kepant orkaitėje naudokite grilio funkciją. Gabalėlius perverkite specialiais mediniais pagaliukais, juos dėkite virš indo su vandeniu – tokiu būdu šašlykai iškeps sultingi ir minkšti.
  2. Įkaitintoje keptuvėje pakepkite riekelėmis supjaustytą baklažaną ir papriką, garuose ruoštus avinžirnius bei svogūną. Apšlakstykite alyvuogių aliejumi. Kai daržovės suminkštės, pagardinkite jas druska ir maltu kuminu.
  3. Ant tortilijų dėkite keptą mėsą, keptas daržoves. Viską apšlakstykite česnakinių padažu. Papuoškite šviežiomis petražolėmis ir kalendromis bei granatų sėklomis. Susisukite ir gardžiuokitės.