Ingredientai

  • 2 „Gardėsio“ STREET FOOD dešrainių bandelių;
  • 2 vnt. „Biovela“ šviežių jautienos ir kiaulienos dešrelių „Be jokio apvalkalo“;
  • 3 v. š. „Hellmann‘s“ ORIGINAL majonezo;
  • 1 v. š. „Hellmann‘s“ HOT DOG padažo;
  • 1 š. marinuotų agurkėlių skysčio;
  • 1 v. š. smulkintų kaparėlių;
  • 1 v. š. smulkintų šalotinių svogūnų;
  • 1 geltonojo svogūno;
  • ½ š. kario prieskonių;
  • 1 a. š. sviesto;
  • žiupsnio cukraus;
  • 7-8 marinuotų agurkėlių.

Instrukcijos

  1. Grilyje arba keptuvėje apkepkite „Biovela“ jautienos ir kiaulienos dešreles, kol šios gražiai apskrus. Taip pat keptuvėje arba grilyje lengvai pakepkite „Gardėsio“ STREET FOOD dešrainių bandeles, kol jos lengvai apskrus ir sušils.
  2. Pasigaminkite danišką padažą su garstyčiomis: sumaišykite 3 v. š. majonezo, 1 a. š. HOT DOG padažo, 1 a. š. marinuotų agurkėlių sulčių, 1 v. š. smulkintų marinuotų kaparėlių, 1 v. š. smulkintų šalotinių svogūnų, 1 v. š. smulkiai pjaustytų marinuotų agurkėlių ir pusę šaukštelio kario prieskonių.  
  3. Lengvai įkaitintoje keptuvėje ant gabalėlio sviesto pakepkite žiedais pjaustytą svogūną. Tam, kad jis lengviau karamelizuotųsi, pabarstykite pusę šaukštelio cukraus.
  4. Ant pakepintų „Gardėsio“ dešrainio bandelių užtepkite pagaminto padažo, dėkite apkeptą dešrelę, likusius pjaustytus agurkėlius, keptus svogūnus. Taip pat ant viršaus galite gausiai užpilti padažo – jis šio recepto akcentas.