Ingredientai

  • Beigeliai STREET FOOD 2 vnt.
  • Tepamojo (kreminio) sūrio 2 v. š.
  • Gerai sunokusio avokado 1 vnt.
  • Agurko 1 vnt.
  • Šaltai rūkytos lašišos filė gabaliukų 50 g
  • Kiaušinių 2 vnt.
  • Druskos
  • Šviežiai grūstų juodųjų pipirų
  • Ridikėlių 2-3 vnt.
  • Saulėgrąžų daigų sauja
  • Lukštentų kanapių sėklų

Instrukcijos

  1. Beigelius, jei norite, trumpai paskrudinkite ant grotelių, orkaitėje ar sausoje keptuvėje.
  2. Apatinę beigelio dalį aptepkite tepamuoju sūriu. Ant viršaus paskleiskite riekelėmis pjaustytą avokadą, plonomis juostelėmis pjaustytą agurką ir lašišos gabalėlius.
  3. Keptuvę įkaitinkite virš vidutinės ugnies, įpilkite nedidelį šlakelį aliejaus ar įdėkite gabalėlį sviesto. Atsargiai įmuškite kiaušinius ir kepkite, kol baltymas sutvirtės, tačiau trynys dar liks skystas. Iškeptus kiaušinius paimkite mentele ir atsargiai perkelkite ant beigelių viršaus. Apibarstykite kiaušinius žiupsniu druskos ir pipirų.
  4. Ant kiaušinių dėkite plonai pjaustytus ridikėlius, saujelę saulėgrąžų daigų, apiberkite lukštentomis kanapių sėklomis.
  5. Užvožkite antrąją beigelio pusę ir patiekite.