Ingredientai

  • 2 „Gardėsio“ STREET FOOD mėsainių bandelių su sezamais;
  • 200 g „Biovela“ šviežių jautienos maltinių (2 vnt.);
  • 2 kupinų v. š. kimčių;
  • 2 juostelių rūkytos šoninės;
  • 3 š. „Hellmann‘s“ CHUNKY BURGER padažo;
  • 0,5 a. š. aštrios čili pastos;
  • 0,5 a. š. vorčesterio padažo;
  • šlakelio citrinos sulčių;
  • česnakų ir svogūnų miltelių;
  • druskos ir pipirų;
  • sezamo sėklų papuošimui.

Instrukcijos

  1. Mėsos paplotėlius kepkite grilyje arba orkaitėje apie 8 min. (priklausomai nuo to, kaip iškeptą mėsą mėgstate). Pasigaminkite padažą sumaišydami mėsainių padažą, čili pastą, vorčesterio padažą, citrinos sultis. Įdėkite po žiupsnelį česnakų ir svogūnų miltelių, druskos ir pipirų pagal skonį.
  2. Paskrudinkite šoninės juostelės, o tuomet pakepkite mėsainių bandeles, kol apskrus. Ant jų dėliokite šoninės juosteles, kimčius, iškeptą maltinuką ir gausiai apliekite padažu. Puoškite sezamų sėklomis.