
Ingredientai
- 2 „Gardėsio“ STREET FOOD mėsainių bandelių su sezamais;
- 200 g „Biovela“ šviežių jautienos maltinių (2 vnt.);
- 2 kupinų v. š. kimčių;
- 2 juostelių rūkytos šoninės;
- 3 š. „Hellmann‘s“ CHUNKY BURGER padažo;
- 0,5 a. š. aštrios čili pastos;
- 0,5 a. š. vorčesterio padažo;
- šlakelio citrinos sulčių;
- česnakų ir svogūnų miltelių;
- druskos ir pipirų;
- sezamo sėklų papuošimui.
Instrukcijos
- Mėsos paplotėlius kepkite grilyje arba orkaitėje apie 8 min. (priklausomai nuo to, kaip iškeptą mėsą mėgstate). Pasigaminkite padažą sumaišydami mėsainių padažą, čili pastą, vorčesterio padažą, citrinos sultis. Įdėkite po žiupsnelį česnakų ir svogūnų miltelių, druskos ir pipirų pagal skonį.
- Paskrudinkite šoninės juostelės, o tuomet pakepkite mėsainių bandeles, kol apskrus. Ant jų dėliokite šoninės juosteles, kimčius, iškeptą maltinuką ir gausiai apliekite padažu. Puoškite sezamų sėklomis.