Ingredientai

  • Mėsainių bandelės STREET FOOD 2 vnt.
  • Vištienos kepsnelių apelsinų ir cinamono marinate 300 g
  • Pomidorų 100 g
  • Mažo raudonojo svogūno ½ vnt.
  • Susmulkintų petražolių
  • Raudonojo vyno acto 1 v. š.
  • Krapų
  • Alyvuogių aliejaus 1 a. š.
  • Majonezo 1 a. š.
  • Graikiško jogurto 1 a. š.
  • Citrinos sulčių 2 a. š.
  • Nedidelio agurko 120 g
  • Šlakelio citrinos sulčių 1 v. š.
  • Didesnės skiltelės trinto česnako 1 vnt.
  • Marinuotų alyvuogių (pasirinktinai)
  • Druskos
  • Pipirų  

Instrukcijos

  1. Pasiruoškite mėsą – kepkite vištienos kepsnelius ant grilio arba orkaitėje apie 20 minučių, kol mėsa apskrus.
  2. Kol mėsa kepa, pasiruoškite pomidorų salotas: pomidorus supjaustykite mažais kubeliais, susmulkinkite raudonąjį svogūną, petražoles, alyvuoges (pasirinktinai). Pagardinkite druska, pipirais, alyvuogių aliejumi ir raudonojo vyno actu. Sumaišykite ir atidėkite į šalį.
  3. Gaminkite padažą: agurką sutarkuokite ir kelioms minutėms palikite pastovėti, o tuomet nuspauskite vandenį. Sumaišykite agurką su graikiniu jogurtu, sutrintu česnaku, citrinos sultimis, krapais. Gardinkite druska, pipirais ir maišykite iki vientisos masės.
  4. Bandeles trumpai paskrudinkite orkaitėje arba ant grilio, kiekvieną jų patepkite šaukšteliu kokybiško majonezo. Ant bandelių dėliokite mėsos kepsnelius, tuomet gausiai apliekite graikišku padažu ir galiausiai pomidorų salotomis. Užvožkite antrąja bandele.