JORĖS traškių duonelių mylėtojams pristatome naujieną - traškias duonos riekeles su česnaku ir petražolėmis.

Traškios juodos duonos riekelės su česnaku ir petražolėmis sukurtos atitikti įvairias užkandžiavimo progas. Skirtos tiems vartotojams, kurie ieško užkandžio pasižyminčio išraiškingu skoniu, bet neprisotinto nereikalingais riebalais ir dirbtiniais skonio stiprikliais.

Turtinga gaminio sudėtis ir puikios funkcinės savybės:

•Daug skaidulinių medžiagų.

•Baltymų šaltinis.

•Be konservantų.

•Džiovinta krosnyje, be pridėtinių riebalų.

•Be dirbtinių skonio stipriklių – tik džiovintas česnakas (7,4%) ir petražolės (2,5%).

Siūlome užkandžiauti išalkus, derinti su užtepėlėmis ar padažais, derinti su pamėgtomis salotomis ar sriubomis.

Receptas įkvėpimui:

  • Kietai išvirkite 8 kiaušinius, nulupkite, susmulkinkite
  • Sutarkuokite 200 g fermentinio sūrio
  • Smulkiai supjaustykite puodelį žaliųjų alyvuogių, kimštų paprika
  • Viską sumaišykite su majonezu ir šaukšteliu garstyčių
  • Pagardinkite druska ir pipirais

Tepkite ant "Jorės" duonos traškučių ir mėgaukitės.