JORĖS traškių duonelių mylėtojams pristatome naujieną - šviesias traškias duonelės pagardintas sezamo sėklomis.

Naują, lengva skonį padėjo sukurti miežinis salyklas, sezamo sėklos ir linų sėmenys. Traškias duonelės kepame mažose formelėse, plonai raikome ir tada džioviname krosnyje, kurioje atsiskleidė sezamo sėklų aromatas.

Siūlome užkandžiauti išalkus, derinti su užtepėlėmis ar padažais, derinti su pamėgtomis salotomis ar sriubomis.

Receptas įkvėpimui:

  • Keletą minučių pakepinti tris dideles saujas smulkintų špinatų.
  • Nulupkite ir išspauskite dvi skilteles česnako.
  • Į atvėsusius špinatus įdėkite keletą šaukštų graikiško jogurto ir mėgstamo tepamo sūrio.
  • Viską sumaišykite ir pagardinkite žiupsneliu druskos bei pipirų.

Mirkykite traškias JORĖS riekeles ir mėgaukitės.