Ingredientai

Reikės:

TIP TOP tamsios sumuštinukų duonos

20 g raudonosios paprikos

pusės česnako skiltelės

40 g skumbrės file

kelių sultenės, icebergo, garžgarstės lapų

2 vyšninių pomidorų

1 ridikėlio

šaukšto alyvuogių aliejaus

druskos

Instrukcijos

Paprikas ir česnaka  supjaustome smulkiais kubeliais. Skumbrės file padruskiname, ant viršaus dedame papriką su smulkintu česnaku ir kepame orkaitėje. Salotų lapus suplėšome rankomis, pomidorus perpjauname per pusę, ridikėlį supjaustome plonais žiedais ir sumaišę kartu su salotų lapais, viską pagardiname alyvuogių aliejumi. Iškepusią skumbrę su paprikomis dedame į lėkštę. Patiekiame su paruoštomis salotomis ir orkaiteje apskrudinta TIP TOP tamsia sumuštinukų duona.