Ingredientai

AUKSĖ batono

200 g jautienos nugarinės 

arbatinio šaukštelio garstyčių padažo 

1 kiaušinio

pilno valgomo šaukšto majonezo 

2 krapų šakelių 

skiltelės česnako 

1 marinuoto agurko

30 g fermentinio sūrio

3 plonai pjaustytų cukinijos riekelių

2 pomidoro griežinėlių

valgomo šaukšto aliejaus

5 g sviesto

druskos ir pipirų

Instrukcijos

Jautienos nugarinę, pagardinę druska ir pipirais, apie 5 minutes kepame ant aliejaus keptuvėje. Tuomet dedame į orkaitę ir kepame dar 7 minutes. Keptuvėje  ant sviesto paskrudiname batono riekeles. Padažą ruošiame agurkus, krapus ir svogūnus supjaustydami smulkiais kubeliais ir sumaišydami su majonezu. Pomidorus supjaustome žiedais, cukinijas išilgomis plonomis riekelėmis. Kiaušinį iškepame ant aliejus keptuvėje. Ant skrudintos batono riekelės dedame  plonai supjaustytos keptos jautienos riekeles. Ant viršaus dedame keptą kiaušinį, pomidorus ir cukinijas. Pagardinę padažu,  suvožtinį papuošiame iš sūrio riekelių suformuotais žiedais.