Ingredientai

Skiltelės raudonos saldžiosios paprikos 

Šaukšto rikotos sūrio 

Šakelės šviežių krapų

Žiupsnelio rožinių pipirų

Ketvirtadalio raudonojo svogūno  

Kelių burokėlių lapelių 

Jautienos išpjovos 50 g

Pusės skiltelės česnako 

Druskos, pipirų

GARDĖSIO juodos duonos

Instrukcijos

Susmulkiname česnaką ir sumaišome kartu su rikotos sūriu. Ant pakeptos duonos riekelės užtepame rikotos sūrio kremo, apibarstome susmulkintais krapais ir rožiniais pipirais. Tuomet, mėsą, pabarstę druska ir pipirais, trumpai kepame keptuvėje iš abiejų pusių. Mėsą supjaustome riekelėmis ir išdėliojame ant duonos su rikotos sūrio kremu. Papuošiame plonomis juostelėmis pjaustyta saldžiąja paprika, svogūnų žiedais ir burokėlių lapeliais.