Ingredientai

JORĖ juodos duonos

3 g žaliųjų pipirų

100g grietinėlės (35 proc.)

50 g balto  sauso vyno

pusės mažo svogūno 

skiltelės česnako

griežinėlio raudonosios paprikos

valgomo šaukšto aliejaus

7 g sviesto

Instrukcijos

Jautieną supjaustome plonomis riekelėmis, pagardiname druska, pipirais ir kepame keptuvėje. Duonos riekeles apskrudiname orkaitėje. Ruošdami padažą į keptuve įpilame aliejaus ir sviesto, apkepame smulkintą svogūną ir česnaką. Įpylę balto sauso vyno, jį nugariname. Tuomet pilame grietinėlę, suberiame žaliųjų pipirų grūdelius ir verdame, kol padažas sutirštės. Keptos mėsos riekeles dedame ant duonos, ant viršaus užpilame padažo, papuošiame susmulkinta paprika.