„Fazer“ skrudinimo duoną pristatė dar 1966 metais, nusprendę suomius supažindinti su taip anglų pamilta duona. Per daugelį metų buvo sukurta įvairių skonių ir formų duonos gaminių, puikiai tinkančių skrudinimui.

Puikiai paskrudinta duona vilioja savo aromatu, yra traškia išore ir minkštu vidumi.

 

Savo patirtimi suomiai pasidalijo su „Gardėsio“ kepėjais, ir taip, 2010 metais, rinkoje pasirodė pirmoji SKRUDINK IR RAGAUK duona. Ši, kaip ir visos „Fazer“ skrudinimo duonos Suomijoje, paskrudinus lieka traški išorėje, minkšta viduje ir pasižymi puikiu aromatu.

Tokiomis pat puikiomis savybėmis pasižymi ne tik klasikinė SKRUDINK IR RAGAUK duona, bet ir duona skrudinimui su sėklomis bei bandelės skrudinimui. SKRUDINK IR RAGAUK bandelės išsiskiria patogia forma, yra puikus skaidulinių medžiagų šaltinis.

Mėgaukitės sumuštiniais su skrudinta duona kasdien, o savaitgalį pabandykite nustebinti namiškius naujais skoniais:  

Kreminė žaliųjų žirnelių sriuba su sūriu ir grietinėle, patiekiama su skrudintos duonos piršteliais

Mocarelos su cukinijomis, pomidorais ir kaparėliais užkepėlė