SKRUDINK IR RAGAUK gaminiai išsiskiria puikiomis skrudinimo savybėmis – išorė tampa traški, o vidus išlieka minkštas, atsiskleidžia malonus duonos aromatas.

                                                                                                                                              

 Nuostabus kvapas, sklindantis paskrudinant cinamoną, suteikia namams jaukumo ir primena šviežiai kepamas bandeles, o džiovinti obuolių gabalėliai kiekvienam kąsniui suteikia lengvo rūgštumo.

 Iš Kaukazo kilusi adžika yra  gerai pažįstama ir lietuviams. Česnakai, pomidorai, raudonoji paprika ir šiek tiek čili pipirų puikiai dera tarpusavyje, o skrudinimo duonai suteikia šiltą, rausvą spalvą, kuri paskrudinus tik suintensyvėja. Pikantiškai aštrokas poskonis pagyvins net ir paprasčiausią sumuštinį.

  

Į skrudintuvą įdėta SKRUDINK IR RAGAUK duona įgauna gelsvą spalvą, išorėje tampa traški, o viduje lieka minkšta. Dėl puikios struktūros, ant jos paprasta užtepti sviestą, patogu valgyti.

SKRUDINK IR RAGAUK duona su sėklomis – tai klasikinė skrudinimo duona, pagardinta linų sėmenimis ir saulėgrąžomis.

                                                           

Paskrudintos SKRUDINK IR RAGAUK bandelės atskleidžia intensyvų grūdų aromatą. Jų sudėtis neatsilieka nuo puikių skoninių savybių: 10,6 % maistinių skaidulų, pilno grūdo ruginiai miltai, ruginės sėlenos ir linų sėmenys dera tarpusavyje. Bandelėse yra mažai sočiųjų riebalų ir tik 0,4 % cukrų.