SKRUDINK IR RAGAUK gaminiai išsiskiria puikiomis skrudinimo savybėmis – išorė tampa traški, o vidus išlieka minkštas, atsiskleidžia malonus duonos aromatas.

   

Į skrudintuvą įdėta SKRUDINK IR RAGAUK duona įgauna gelsvą spalvą, išorėje tampa traški, o viduje lieka minkšta. Dėl puikios struktūros, ant jos paprasta užtepti sviestą, patogu valgyti.

SKRUDINK IR RAGAUK duona su sėklomis – tai klasikinė skrudinimo duona, pagardinta linų sėmenimis ir saulėgrąžomis.

                                                             
Paskrudintos SKRUDINK IR RAGAUK bandelės atskleidžia intensyvų grūdų aromatą. Jų sudėtis neatsilieka nuo puikių skoninių savybių: 10,6 % maistinių skaidulų, pilno grūdo ruginiai miltai, ruginės sėlenos ir linų sėmenys dera tarpusavyje. Bandelėse yra mažai sočiųjų riebalų ir tik 0,4 % cukrų. Kai ryte norėsis šiltos duonos riekelės - paragaukite SKRUDINK IR RAGAUK bandelių, gardintų sūriu! Jas paskrudinę iš karto pajusite malonų aromatą. Bandelių išorė bus traški, o vidus - minkštas. Išskirtinį skonį sukuria sūrio, kviečių, grūstų avižų ir nesijotų ruginių miltų derinys.
Ne tik skanu, bet ir naudinga– skaidulinių medžiagų ir baltymų šaltinis.